arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Kings On Ice   >

Kings On Ice

15.12.2016. u 20:00h

 

Spektakl umjetničkog klizanja, ¨”Kings on Ice”, dolazi 15. prosinca po prvi puta u Hrvatsku, na uređenom klizalištu u Areni Zagreb, počevši od 20:00 sati.
Show svjetske klase jedinstvena je kombinacija zabave i sporta u kojem su spektakularne akrobacije i besprijekorne demonstracije talenta i tehnika poznatih klizača popračene zvucima Stradivarius violine.
“Kings on Ice” smatra se najrenomiranijim i najomiljenijim događajem takve vrste u Europi.
Publika će moći vidjeti višestrukog svjetskog prvaka Evghenija Plushenka koji će, nakon višemjesečnih treninga, predstaviti specijalan program, jednu originalnu kompoziciju i jednu kompilaciju best-of najboljih i najdražih trenutaka iz programa po kojima je poznat.
 
Uz velika klizačka imena na gali ”Kings on Ice” bit će i dobitnik nagrade Emmy, Edvin Marton.
Žicama njegove čarobne violine Stradivarius, “princ violine” će prisutnoj publici u "Ljepotici s Laništa"  prirediti nezaboravan show.
 
 
 
Spektakl će uveličati Vienna Strauss Orchestra, jedan od njacijenjenijih orkestara u svijetu, poznat po vjernim izvedbama Straussovih skladbi.
Orkestar će održati impresivan koncert, prateći emotivne intrepretacije i opasne akrobacijske elemente zvucima klasične glazbe.