arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Sajam vjenčanja 2017   >

Sajam vjenčanja 2017

03.-05.02.2017.

 

Najveća, najoriginalnija i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike u regiji, Sajam vjenčanja Zagreb, otvara vrata svim budućim mladencima i ljubiteljima vjenčanja od 3. do 5. veljače 2017. u Areni Zagreb!
Na Sajmu vjenčanja Zagreb koji se održava 19. godinu zaredom okupit će se brojni izlagači i pokazati ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Tijekom trodnevne manifestacije posjetitelje očekuje čak šest modnih revija etabliranih dizajnera te modnih kuća i salona vjenčanica, kao i atraktivan popratni sadržaj poput tematskih radionica, degustacija slastica, mogućnost sudjelovanja u humanitarnoj tomboli, uživanja u vrijednim nagradama i brojnim sajamskim popustima. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je mlada splitska glazbenica Ana Opačak koja otkako se pojavila u prvoj sezoni “The Voice - Najljepši glas Hrvatske”, gdje ju je upoznala šira publika osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Mlada glazbenica bit će i posebna gošća na gala modnoj reviji u sklopu događanja. 
Stoga ako planirate izreći sudbonosno DA! – Sajam vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb od 3. do 5. veljače 2017. godine pravo je odredište za vas!
 
Više informacija potražite na www.magazinvjencanja.hr
 

PROGRAM:
Petak, 3. 2. 2017.
14.00 Otvaranje sajma
17.00 Trendovi u vjenčanjima 2017. (radionica)
Vjenčanja su uvijek u trendu pa je posebno zanimljivo razgovarati o trendovima u svijetu vjenčanja u godini pred nama. Otkrivamo vam tko predlaže trendove, kako trendovi postaju više od ideje i donosimo listu onih trendova za koje vjerujemo da će dati poseban začin vjenčanjima u 2017. godini.
18.30 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma
 
Subota, 4. 2. 2017.
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.
14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju (radionica)
Organizatori vjenčanja o vjenčanjima znaju baš sve i zato će spremno odgovoriti na svako moguće pitanje. Zato je ovo idealna prilika upoznati neke od najboljih hrvatskih organizatora vjenčanja, postaviti im pitanje i uz odgovore i vrijedne savjete uživati na putu do oltara.
15.30 Modna revija
18.00 VIP modna revija
20.00 Zatvaranje sajma
 
Nedjelja, 5. 2. 2017.
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.
15.00 Trendovi u vjenčanoj modi (radionica)
          Make up & hair show (radionica)
Vjenčana moda raskošnija je nego ikada dosad. Razgovaramo o najnovijim svjetskim trendovima, top dizajnerskim imenima i otkrivamo kako odabrati idealnu vjenčanicu. Savršen izgled na dan vjenčanja san je svake mladenke i zato su frizura i make up nezaobilazni detalji. Sve o njezi kose, kože, stilovima i trendovima donose vrhunski profesionalci. Nezaobilazno, zar ne? 
16.00 Cvjetna radionica
Cvijeće i dekoracije duša su svakog vjenčanja, a vrsni cvjetni dizajneri pokazat će nam najljepše od najljepšeg. Razgovaramo o trendi bojama, vrstama cvijeća, stilovima vjenčanih buketa i o tome kako stvoriti nezaboravnu atmosferu.
17.00 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma