arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Sajam vjenčanja 2019   >

Sajam vjenčanja 2019

01.- 03.02.2019.Dođite na Sajam vjenčanja Zagreb – najveći sajam vjenčane tematike u regiji!
Sajam vjenčanja Zagreb poziva sve buduće mladence te profesionalce iz svijeta vjenčanja u Arenu Zagreb, od 1. do 3. veljače, na regionalno najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike!
Zaštitno lice Sajma vjenčanja mlada je glazbena zvijezda Jelena Žnidarić Zsa Zsa koja osvaja prekrasnim glasom, ali i šarmom, ljepotom te osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela.
Velebna zagrebačka Arena i Sajam vjenčanja Zagreb ugostit će od 1. do 3. veljače preko 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organziranje svadbene svečanosti. Uz raznovrsnu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje bogat trodnevni program – šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama kojom se pomaže djelovanje udruge „Veliko srce malom srcu“, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivni popusti uz koje će budući mladenci uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Upravo je ovo najbolja uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost, i sve to u mjesecu ljubavi!
Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče! Radno vrijeme je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 kuna.