arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Karlovačko Live 2012   >

Karlovačko Live 2012

14.12.2012 u 20h

 
ZAGREB, 15. listopada 2012. – Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan. Na Karlovačko Liveu 2012. nastupit će jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski koji će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu Karlovačkog.

Tony Cetinski je najizvođeniji je i najemitiraniji hrvatski pjevač.
Svoju bogatu karijeru započeo je prije 24 godine. Njegov posljednji album dostigao je dijamantnu nakladu.
Početkom listopada predstavio je svoj novi album "Opet si pobijedila", a nove pjesme publici će predstaviti na turneji Karlovačko Live 2012.
Uoči početka Karlovačko Live turneje, Tony je izjavio: ''Ne moram vam reći koliko sam uzbuđen što nakon više od tri godine idem ponovo na turneju.
Posljednji album i turneja bili su fenomenalni, postavili smo visoke standarde, pa nas čeka puno posla da ponovimo takav uspjeh.
Pripreme su već počele. Uzbuđenje je još veće jer slavimo deset godina Karlovačkog Live, jednog od najuspješnijih glazbenih događanja u proteklom desetljeću.
Mislim da smo dobitna kombinacija za ovu godinu.
Uvijek dajem sve od sebe, ali na turneji baš izgaram jer s publikom oblikujem energiju izvedbi pjesama s novog albuma. Ako je suditi prema prva tri singla, Furia tour konačno ima konkurenta. Vidimo se na Karlovačko Liveu!"

 

Predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je jubilarnu Karlovačko Live turneju: ''Vrlo smo ponosni jer Karlovačko Live slavi svoj 10. rođendan. Karlovačko Live je naziv za sjajan glazbeni projekt povezan s Karlovačkim pivom, a cilj mu je da pruži jedinstveno glazbeno iskustvo ljubiteljima glazbe i piva. Tijekom godina Karlovačko Live je postao jedna od najpopularnijih glazbenih platformi u Hrvatskoj i istinski brand. Karlovačka pivovara uvijek pokušava naći najbolje načine kako bi zadovoljila potrebe svojih potrošača. Karlovačko Live 2012. omogućit će našim odraslim potrošačima da se odlično zabave i sjajno provedu u društvu prijatelja. Očekujem da će atmosfera na Tonyjevim koncertima biti odlična i stoga sve pozivam da nam se pridruže na ovogodišnjem Karlovačko Liveu!’’
 

 
O PROJEKTU KARLOVAČKO LIVE
Karlovačko Live zajednički je naziv posebnih glazbenih projekata vezanih uz Karlovačko pivo, osmišljenih s ciljem da hrvatskim ljubiteljima glazbe omoguće jedinstvene glazbene doživljaje. Tradicija projekta Karlovačko Live započela je 2002. Zuccherovim koncertom u Puli. Godine 2004. Karlovačko Live predstavio je Miroslava Škoru i Prljavo Kazalište u glazbeno-pivskoj atrakciji. Godinu dana kasnije Severina i Crvena jabuka pružili su nezaboravan show u 12 hrvatskih gradova, a 2006. godine Karlovačko je uspjelo „spojiti nespojivo“ i na turneji okupiti tri vrhunska izvođača: Tonya Cetinskog, Sašu Lošića i Gazde. Godine 2007., prvi puta u Hrvatskoj, na velikoj turneji uz Karlovačko nastupili su bivši pjevači legendarnog Bijelog Dugmeta: Bebek, Alen i Tifa, dok su zvijezde Karlovačko Live turneje 2008. godine bili Prljavo kazalište - bend koji je na Karlovačko Liveu proslavio 30. rođendan. Godine 2009., nakon 5 godina stanke, za Karlovačko Live turneju vratio se Parni valjak i pružio odličnu atmosferu na koncertima po Hrvatskoj. Karlovačko Live 2010. godine spojilo je legende glazbene scene, Halida Bešlića i Crvenu jabuku. Prošle godine predstavljena je još jedna zanimljiva glazbena kombinacija - Jelena Rozga i Bajaga. Ove godine ova popularna glazbena platforma slavi svoj 10. rođendan u društvu s jednim od najpoznatijih hrvatskih izvođača Tonyjem Cetinskim.


Ulaznice za koncert dostupne su od 15. listopada na internetu u sistemu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima, a uskoro i na drugim prodajnim mjestima.

Cijene ulaznica:

PARTER Cijena od 15.11. 120,00 KN  
FAN PIT Cijena Fan Pit 160,00 KN  
DONJA TRIBINA Cijena od 15.11. 140,00 KN  
LOŽA Cijena loža 400,00 KN