Humanitarni spektakl "Možeš sve"

Humanitarni projekt pod nazivom „Možeš sve“ za stolnotenisačicu Sandru Paović održati će se 29. prosinca 2009. u zagrebačkoj Areni s početkom u 20.15, a program će prenositi i 1. program HRT-a.Program se sastoji od dokumentarnog filma „52 minuta“ i koncerta, čiji je glavni promotor Band Aid, grupa renomiranih glazbenika kao što su Tony Cetinski, Vanna, Nina Badrić, Massimo, Boris Novković, Aki Rahimovski, Indira Vladić Mujkić ... te sportaši Ivica Kostelić, Slaven Bilić i drugi.

Glavni sportski dio ove priče predodređen je za hrabru mladu damu, stolnotenisačicu Sandru Paović, kojoj su nakon teške prometne nesreće šanse za oporavak iznosile samo jedan posto. Nakon operacije i rehabilitacije Sandra je pokazala iznenađujuće rezultate. U prvom dijelu humanitarne akcije biti će prikazan dokumentarno-igrani fi lm naziva “52 minute” u koprodukciji s HRT-om. Naslov filma se odnosi na vrijeme trajanja Sandrinog najboljeg meča u karijeri odigranog neposredno prije nesreće, a ujedno
predstavlja i vrijeme potrebno za Sandrin dolazak s mjesta nesreće u bolnicu. Scenarist je Bruno Kovačević. Film slijedi Sandrin život, karijeru, oporavak i rehabilitaciju. Lokacije snimanja su autentične te nas vode kroz Sandrino djetinjstvo s obitelji u Vukovaru, razgovore s Tamarom Boroš u Stonu, Luzernu gdje je prikazana rekonstrukcija tijeka nesreće, operacije i dijela rehabilitacije te razgovori s liječnićkim timom u Parizu.

Ne zaboravite - utorak, 29. prosinca, 20.15. u Areni Zagreb ili pred tv-ekranima.