REPRO LIGNUM - MEĐUNARODNI SAJAM ZA DRVNU INDUSTRIJU

 

Prije ljetnih vrućina pripremite se za posjet sajmu ReproLignum. Sve je spremno za održavanje još jednog izdanja međunarodnog poslovnog sajma drvnih materijala, repromaterijala i tehnologija. Opravdanost priredbe već je pokazalo prvo izdanje te se tako na samom početku deklariralo kao regionalni sajam koji se nalazi u središtu pozornosti drvne struke.
Fokus na sajmu biti će stavljen na segment tehnologija gdje će biti vrlo živo budući da je program izlaganja puno širi od prethodnog puta. Tolika brojnost izloženih strojeva odavno nije viđena u Hrvatskoj. Posjetitelji će se uživo moći uvjeriti u kvalitetu i djelotvornost potpuno funkcionalnih strojeva, alata i proizvodnih rješenja koja se nude na tržištu te dobiti sve potrebne informacije. U fokusu su njemački i talijanski obradni CNC-centri, cilindrične brusilice, "kanterice", klasični i strojevi za primarnu preradu drva i sl.
Uz tehnologije bit će predstavljen i program okova, materijala i repromaterijala za drvnu industriju. Sajam je izvrsna prilika i za provjeru kakve su površinske strukture i dekori trenutačno u modi. Opipati površine koje istinski taktilno i optički predočuju prirodne pružit će poseban dojam i doživljaj. U segmentu tehnike okivanja nude se najnovija rješenja za što inteligentniju funkciju i bolji komfor pri upotrebi. Često je to usko povezano s elektronikom i informatikom, a ReproLignum je mjesto gdje se detaljno mogu provjeriti principi funkcioniranja i ugradnje.
Za arhitekte i dizajnere predviđen je poseban izložbeni prostor na kojem će biti prikazana primjena posebnih inovativnih materijala i površina na gotovim proizvodima
 
Sajam ReproLignum će se održati od 17. do 19. 6. 2015, a radno vrijeme za posjetitelje je od 9:00 do 18:00h.
 
Za detaljnije informacije stisnite ovdje.