Događanja   >   Ostala događanja   >   Maša i Medvjed   >

Maša i Medvjed

 

"MAŠA I MEDVJED NA LEDU": RASKOŠNA LEDENA BAJKA PRVI PUT U HRVATSKOJ

Omiljeni crtani junaci mališane će dočekati 04. ožujka 2017. u Areni Zagreb!!!

Ruski animirani film "Maša i Medvjed" odavno je oborio sve rekorde gledanosti, a časopis Animation već ga je uvrstio u crtane klasike. Kako bi i zagrebački mališani mogli uživati u pustolovinama djevojčice Maše i Medvjeda, pobrinula se Star produkcija, koja na veliku radost djece ali i njihovih roditelja po prvi put u Hrvatsku dovodi fantastičan licencirani show "Maša i Medvjed na ledu".
 
Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smijehom, humorom i dobrom glazbom. U do sad neviđenoj spektakularnoj predstavi na ledu sudjeluje više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača

Show "Maša i Medvjed na ledu" do sada je pogledalo više od 55.000 djece i odraslih diljem Europe, a trupa profesionalnih plesača i akrobata odjevenih u šarene i atraktivne kostime te s raskošnom i skupocjenom scenografijom odlučila je posjetiti i Zagreb.

Najraskošniji show za djecu i njihove roditelje održat će se 04. I 05. ožujka 2017. godine u zagrebačkoj Areni. 
 
Najpopularniji crtani film na svijetu zasnovan je na ruskoj narodnoj priči, a prati dogodovštine trogodišnje djevojčice Maše, koja živi u šumi sa svojim prijateljem Medvjedom, snalažljivom bivšom cirkuskom zvijezdom. Crtić je prvi put emitiran 2009. godine, prikazuje se u 120 zemalja svijeta.

Spektakularna predstava "Maša i Medvjed na ledu" predstavlja jedinstvenu suvremenu adaptaciju ruske hit animirane serije koja je odavno oborila sve rekorde gledanosti. S pravom se može reći kako su Maša i Medvjed fenomen koji je u kratko vrijeme uspio osvojiti srca mališana širom svijeta. 

Unatoč mnogim kazališnim predstavama, "Maša i Medvjed na ledu" jedini je veličanstveni show koji će vas barem na kratko odvesti u svijet raskošne ledene bajke. Predstava na ledu bit će na hrvatskom jeziku i na zabavan će način poučavati djecu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti. 

Ulaznice za ovaj nikad viđeni projekt, koji po prvi put dolazi u Zagreb, po povoljnijoj cijeni možete kupiti od srijede, 26. listopada do 26. studenog u sustavu Eventima po cijeni od 90 kuna.