Događanja   >   Ostala događanja   >   InDizajn Festival   >

InDizajn Festival

 

U organizaciji Mirjana Mikulec Interijera i RTL-a drugu godinu za redom održat će se InDizajn Festival modernog doma od 14. do 17. rujna u Areni Zagreb. Kroz 4 dana na 5.000 m2 najnovije trendove u dizajnu interijera i arhitekturi predstavit će brojni domaći i inozemni izlagači kako bi posjetiteljima omogućili da na jednom mjestu pronađu inspiraciju za uređenje vlastitog doma.
 
«Ne kaže se bez razloga kako je uređenje doma jedno od stresnijih situaciju u životu, stoga smo željeli ovim Festivalom svim našim posjetiteljima olakšati taj proces i ponuditi im brojna rješenja na jednom mjestu. Želja nam je okupiti stručnjake iz svih sfera vezanih uz uređenje doma s ciljem da Festival ima cjelovit pristup materiji, također želimo pokazati trendove koji nas očekuju u ovoj i sljedećoj godini.» naglasila je Mirjana Mikulec.
 
Elgrad, Perfecta dreams, Meblo, KARE, Hansgrohe, Lesnina, Galeković, Art rasvjeta i Phillips, ERA, Hespo, Tece, Aquaestil, Credo centar, Petrokov, Egle, IRA, Wienerberger, Audio dream, Cro Stone i mnogi drugi izložite će novitete iz svog asortimana.
 
I ove godine Festival će imati bogati sadržaj za sve posjetitelje pa će tako zaljubljenici u produkt dizajn moći razgledati i kupiti inovativne uratke najpoznatijih hrvatskih produkt dizajnera na Bazaru koji će zauzeti središnje mjesto na Festivalu. Neki od izlagača bit će Petraform, Woodoir, Močvarni hrast, Qushin, Stripe, Le Prase, Affirmation Wall…
 
Novost ove godine je suradnja s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika koji će predstaviti radove mladih umjetnika na temu interijera. Umjetnost je sastavni dio svakog doma, slike i skulpture svakom prostoru daju toplinu i potpis vlasnika, stoga će se radovi mladih umjetnika odlično uklopiti u holistički pristup uređenju doma koji predstavlja InDizajn Festival.
Uz HDLU, partner Festivala je i Hrvatska gospodarska komora koja će organizirati i sufinancirati predstavljanje članica Zajednice za industrijski dizajn na zajedničkom izložbenom prostoru te na taj način dati doprinos ovoj manifestaciji.
 
InDizajn Festival modernog doma je prijatelj djece, stoga su organizatori za najmlađe posjetitelje pripremili edukativne i zabavne radionice u Dječjem kutku koji će biti otvoren cijelo vrijeme trajanja Festivala.
 
Radno vrijeme Festivala:
14.09. (četvrtak) – od 12 do 20 sati
15.09. (petak) – od 10 do 20 sati
16.09. (subota) – od 10 do 20 sati
17.09. (nedjelja) – od 10 do 20 sati
 
Cijena dnevne ulaznice iznosi 20,00 kn (PDV uključen).