Događanja   >   Sportska događanja   >   Final Fight   >

Final Fight

 
Nakon osam godina na vrhu svjetske slobodne borbe, Mirko Filipović se odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi - kick boksu. Ova hrvatska sportska ikona će 10. ožujka na priredbi Final Fight prvi puta nastupiti pred svojom publikom od kada je postao borilačka super zvijezda.

Cro Cop je oduvijek isticao da je njegova najveća želja zahvaliti se vjernim navijačima sjajnim nastupom u svom gradu. Sada ima priliku ostvariti svoju veliku želju, ali i zadovoljiti sve one koji ga nikada prije nisu imali prilike pogledati uživo. "Desna noga bolnica, lijeva groblje" se vraća 10. ožujka i najavljuje novu stranicu u svojoj brilijantnoj karijeri.

Final Fight je borilački spektakl bez premca na ovim prostorima koji će publici u zagrebačkoj Areni ponuditi sam vrh svjetske i hrvatske borilačke scene. U deset mečeva posjetitelji će moći gledati ponajbolje borce današnjice kako međusobno odmjeravaju snage. 

Kao šlag na tortu, u finalnom meču večeri, nastupit će Mirko Filipović protiv K-1 legende, Novozelanđanina Rayja Sefe. Na priredbi će nastupiti i svjetske super zvijezde poput Mourada Bouzidija, Daniela Ghite, Freddyja Kemaya i Dževada Poturka.




Gornja tribina

Cijena  150,00 KN  


 Donja tribina

Cijena  200,00 KN  


 Parter

Cijena  300,00 KN  


 Golden Circle

Cijena  500,00 KN  


  VIP loža

Cijena  700,00 KN