Disney na ledu Vam predstavlja - Čudesno putovanje Mickey & Minnie

 


U Zagreb dolazi dosad najveći glazbeno-scenski spektakl na ledu ika doraniziran u Hrvatskoj pod nazivom -"Čudesno putovanje - Mickeya i Minnie". Ovaj veliki događaj održati će se u Areni tri dana zaredom, od 11. do 13. prosinca 2009. godine, tijekom kojih će publika moći uživati u dvosatnim nastupima, ukupno četiri različite predstave s popularnim Disneyevim likovima. Ulaznice su u prodaji od 09. rujna, a mogu s ekupiti putem web stranice www.eventim.hr ili na prodajnim mjestima Eventima.

Prvenstveno usmjeren na djecu, show izvode klizači odjeveni u disnijeve likove uz glazbu iz raznih disnijevih crtanih filmova. Zvijezde predstave su mnogobrojni likovi iz svima poznatih crtića. Show je započeo još 1981. godine, a predstave su održane u svim dijelovima svijeta, uključujući i regije koje nemaju tradiciju u klizanju, kao što su Južna Amerika, Bliski istok i Južna Azija.
Mickey & Minnie Mouse vode Vas na zabavno putovanje diljem četiri uzbudljive lokacije prepune najpoznatijih disnijevih likova, u svijet Male sirene, Kralja lavova, Lilo & Stitcha i Petra Pana.
Arena će biti ispunjena glazbom i magijom na putovanju kroz zadivljujuče podvodno kraljevstvo sa Ariel i Sebastijanom, avanturu kroz đunglu Afrike sa Simbom i Nalom, Havaje sa Lilo i Stich i putovanje u stari London sa Petrom Panom i Zvončicom.
Disney na ledu predstaviti će vam međunarodni tim nagrađivanih klizača, uzbudljivu koreografiju i glazbenu podlogu prepunu poznatih disnijevih hitova i rock&roll klasika u kojima će uživati cijele obitelji.
Nekonvencionalan mix glazbe inspirirao je koreografa Cindy Stuarta da ujedini originalne pokrete, kao što se vide u plesu pirata, a kostimograf Arthur Bocca uklopio je specifične i privlačne kostime za sve disnijeve likove. Svaka destinacija dodatno je dočarana i svjetlosnim efektima – od maglovitog londonskog neba , preko podvodnih svijetova do tajnovite šume.
Za dodatne informacije o Disneyu na ledu kliknite na www.disneyonice.com .


 
Galerija fotografija