arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   BEYONCE - I AM... world tour   >

BEYONCE - I AM... world tour

Nedjelja, 26. travnja 2009, 20:00 sati

 SVJETSKI SPEKTAKL U ZAGREBU

Prva svjetska zvijezda koja je rasprodala Arenu, Beyonce, ovim je koncertom započela svoju veliku svjetsku turneju „I Am...“. U trajanju od dva sata publika je mogla uživati u svima raskošima svjetskog show businessa – raskošnoj scenografiji, dinamičnoj koreografiji, odličnom zvuku, atraktivnim plesačicama i plesačima, i na kraju u pjevačici koja je podjednako oduševila i stasom i glasom.

Koncert je započeo pozornicom zavijenom u dim iz kojeg je u maniri filmske dive izašla Beyonce i podigla dvoranu na noge ultimativnim hitom Crazy in love. Iako je publika u glas pjevala hitove sa posljednjeg albuma, dvorana je došla do usijanja kada su na red došli stari hitovi iz vremena kada je Beyonce još bila članica mega popularnog sastava Destiny"s child.
Cjelokupni spektakl još je dodatno začinjen u trenutku kada je pjevačica zrakom na trapezu preletila sa glavne pozornice na desetak metara udaljenu malu pozornicu tik među svoje obožavatelje i izvela nekoliko pjesama, komunicirajući direktno s publikom.

Za impresivne i iznimno seksipilne kostime koje je pjevačica mijenjala iz minute u minutu, zaslužan je poznati francuski modni dizajner Thierry Mugler, koji je svojim idejama sudjelovao i u scenskom nastupu.

Osim iznimno uspješne glazbene karijere, Beyonce se može pohvaliti još pokojim talentom, npr. onim glumačkim. Naime, samo nekoliko dana prije koncerta dva dana prije koncerta u Zagrebu, u kinima diljem svijeta počeo je igrati film Obsessed, njen peti filmski uradak,u kojem je ostvarila naslovnu ulogu.

 



Galerija fotografija